Om

Helle Børglum

Jeg er uddannet fra Københavns Universitet på institut for retorik, pædagogik og filosofi i 1997. Men min vej bliver hurtigt en anden end den forskerkarriere jeg forestillede mig, da jeg i 1998 bliver direktør i Landsforeningen Spædbarnsdød. Efter 8 fantastiske år skifter jeg spor og bliver erhvervspsykologisk Chefkonsulent i Kjerulf og Partnere, hvor jeg primært arbejder med executive coaching og organisationspsykologiske indsatser. Efter et par års konsulenterfaring vender jeg tilbage til NGO-verdenen og bliver Regionschef i Kræftens Bekæmpelse for Region Hovedstaden. Efter 3 år bliver jeg i 2010 selvstændig.

Undervejs har jeg taget et par uddannelser mere bla. Executive coach, Eksistentiel coach og Eksistentiel Dynamisk Psykoterapeut og Narrativ Supervisor. Derudover er jeg Hatha yogalærer RYT200 og restorativ yogalærer. Jeg praktiserer meditation og åndedrætstræning.

Jeg følger de etiske retningslinjer i Dansk Psykoterapeutforeningen og i Selskab for Psykoterapi, hvor jeg sidder i bestyrelsen. Jeg modtager selvfølgelig selv kontinuerligt terapi og supervision.

Eksistentiel Psykoterapeut MPF, executive coach og proceskonsulent

Jeg arbejder eksistentielt fænomenologisk med samtaler og processer. Det lyder måske kompliceret, og det er faktisk lige det modsatte. Det er meget enkelt.

At arbejde eksistentielt betyder at fokusere på det at være menneske i de vilkår vi aktuelt lever i.

At arbejde fænomenologisk betyder at vi ser på din levede oplevelse af problemet.

Målet er at blive i stand til virkelig at tage sit liv eller en opgave på sig på en måde, så vi kan være det menneske, vi dybest set ønsker at være. I alle de sammenhænge vi indgår i. Begreber som valg, ansvar og indstilling er derfor centrale i alle eksistentielle samtaler.

Om

Mine klienter

Mine typiske kunder og klienter er stræbsomme, nysgerrige og ambitiøse på egne og andres vegne. De vil undersøge og have indsigt, så de frit kan bevæge sig i deres liv. Væk fra en fastlåst ufrugtbar situation eller henimod et mere balanceret liv. De vil typisk væk fra en oplevelse af at leve livet som de synes de burde, og i stedet finde klarhed til at leve livet, som de ønsker. Uden at miste anseelse eller respekt fra andre.

Jeg samarbejder med alle mennesker, der kan genkende sig selv i den beskrivelse.

Dit udbytte af et forløb med mig, er evnen til at netop at få indsigt til at handle og leve i balance mellem de krav omverden synes at stille til dig, og dine faktiske ressourcer og kompetencer.

Det gælder både for individuel terapi, karrierecoaching eller dialogiske procesdesigns i din virksomhed.

Sådan kan jeg hjælpe

Vil du høre mere?

Kontakt

Du er velkommen til at ringe til mig på 3027 4709 eller sende en mail på hb@helleborglum.dk
Afbestilling af individuelle samtaler skal gives senest 24 timer før. Ved senere afbud betales fuld pris.

Mødeadresse: Vestergade 18 C, 2 sal, 1456 København K.
Telefon nr.: +4530274709
CVR 33301278