Cookies og privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger denne hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, skal du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor kan du læse, hvilke informationer der indsamles og deres formål.

Cookies
Hjemmesiden gør brug af cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tablet med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette indhold. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer der kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden, indsamles og behandles en række af den slags informationer. Det sker f.eks. ved normal brug eller hvis du bruger kontaktformularen.
Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mailadresse, adresse

Sikkerhed
Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mailadresse med videre vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: hb@helleborglum.dk. Hvis du vil klage over behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Hjemmesiden ejes og publiceres af:
Helle Børglum
Stutmestervej 18 B
3400 Hillerød
Tlf. 30274709

CVR 33301278

Vil du høre mere...?

Vil du høre mere?

Kontakt

Du er velkommen til at ringe til mig på 3027 4709 eller sende en mail på hb@helleborglum.dk
Afbestilling af individuelle samtaler skal gives senest 24 timer før. Ved senere afbud betales fuld pris.

Mødeadresse: Studiestræde 7A, 2.th., Baghuset, 1455 København K. +4530274709
CVR 33301278